Fitnesz

Melcsi-Mix

Egy olyan változatos alakformáló jellegű óra, ahol a teremben lévő az összes eszközt használjuk! Nincs hiány az Alakformáló edzéseken megszokott kedvenc gyakorlatokból és a pörgős zenékből sem. Súlyzó, step pad, fitnesz szalag és a Gymstick is szerepet kap ezen az órán, ahol csak Melcsi fantázia szabja meg hogy épp köredzéssel vagy páros gyakorlatokkal színesített 60 perccel dobja fel a napotokat!

Alakformáló

Az alakformáló a legkedveltebb aerobik óratípus. Mindenkinek ajánlott kortól, edzettségi szinttől függetlenül, hiszen egy közepes intenzitású, könnyen követhető edzésforma, amely a teljes testet átmozgatja. Az óra alapos bemelegítéssel és előnyújtással kezdődik, ezután a legfontosabb izmok erősítése következik szabadgyakorlatokkal, kézisúlyzóval, gumikötéllel, step lépcsővel, állásban, alaplépésekhez kötve, majd az óra felétől a talajon. Az óra alapos nyújtással ér véget.

Full Body Workout 

Ha igazán tónusos izomzatot, mobilis izületeket szeretnél ebben az edzésformában nem fogsz csalódni. Az óra keretein belül egy olyan tréninggel fogsz találkozni, ahol az erősítő- és nyújtógyakorlatok harmóniában épülnek egymásra, valamint egészítik ki egymást. Az alkalmazott mozgásanyag különlegessége, hogy alapul veszi a saját testsúlyos edzést, azonban egyéb ágazatokból is ihletet merít (pl.: tánc,gimnasztika). Ezzel a komplex módszerrel kiegyensúlyozott módon fejlesztheted egyéni adottságaidat, izmaid ruganyosságát, a tested koordinációját és az egyensúlyérzéket.

Total Body Training

Ezt az edzésformát sokan 'Dancer's trainingként ' ismeritek. Azonban nem egy  koreografált táncos óráról van szó, hanem a táncosok álltal is használt gimnasztikai gyakorlatok intenzív kombinációjáról, mely során olyan mély izmokat dolgoztatunk meg melyek hozzájárulnak a stabil core, törzsizom- fűző kialakításához. Saját testsúlyos, intenzív gyakorlataival látványos eredményeket érthetsz el, szuper választás ha igazán túnusos izomzatot,  mobilis izületeket szeretnél. Az edzés saját testsúlyos, melyet alapos nyújtással zártunk.  

BodyArt Basic

Alternatív mozgásforma, amely felszabadít a mindennapi stressz alól, és ezzel egyidejűleg komplex edzést ad, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és a test, újra éli annak, funkcionalitását. A mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniájának kialakítását tűzzük ki célul.

BodyArt Dynamic

A BODYART DYNAMIC az egyik legintenzívebb a BODYART tréningek közül. Az alapgyakorlatok dinamikus mozgássorrá alakulnak a légzés segítségével, új dimenziókat nyitva meg ezzel, a résztvevők számára. A BODYART DYNAMIC egyszerre ismerteti meg milyen a pozíciók egymásba fordulásának varázsát, és egyben meg is mutatja a saját határokat. Az egymásba forduló testhelyzetek megtartásával, elmélyíthető egy-egy pozíció. Megtanulható, hogy egy-egy testhelyzetben hogyan tud a test minden izma összehangoltan a legintenzívebben dolgozni. A BODYART DYNAMIC óra az öt kínai elemre épül (föld, fa, tűz, víz, kő) a Yin és Yang elve szerint, amely azt jelenti, hogy ellentétes eőrket, elemeket és testhelyzeteket kapcsolunk össze az óra során: a lent és a fent, a feszítés és erneysztés, a nyitás és a zárás vagy a dinamukus és statikus mozás egymás mellé helyezésével egy olyan áralmlás hozunk létre, amellyel elérhetők az alábbi hatások: 

  • stressz levezetés
  • testtudat növelés
  • hajlékonyság növelése
  • ízületi mozgékonyság növelése
  • erősítés
  • fogyás

BodyArt/Deepwork

Rendkívül változatos holisztikus funkcionális edzés típus: éppúgy lehetnek benne intenzív, erőteljes gyakorlatok, mint finom, lágy mozdulatok. Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív deep house zene váltja fel, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítenek a személyes határok leküzdésében, az érzelmi feszültség levezetésében és fokozzák a teljesítőképességet, az erőkifejtést. Ezen a kombinált órán megtapasztalhatod a BODYART és a DEEPWORK jótékony hatásait egyaránt egy 60 perces óra keretében! 

Ugrás az oldal tetejére