Gyakori kérdések

1. Hogy tudok bejelentkezni az órákra? Mik a bejelentkezés és a lemondás feltételei?
Az órákra/edzésekre minden esetben Online időpontfoglaló felületünkön keresztül tudod jelezni a részvételi szándékodat. A sikeres bejelentkezésről visszaigazoló e-mailt küld a rendszer. A szabad helyek függvényében bejelentkezni egészen az edzés/gyakorlás kezdetéig van lehetőséged. A foglalt időpontot lemondani a reggeli órák esetében előző este 20.00-ig, a délutáni órák esetében pedig a kezdés előtt 3 órával tudod máskülönben automatikusan levonásra kerül a bérletedből. Amennyiben nem rendelkezel bérlettel a következő látogatás alkalmával kerül felszámolásra az órajegy ára. Lemondani az óraadó tanárnak jelezve, Sió-Heal oldalnak messenger üzenetben vagy a +3670/948-1600-ás telefonszámon tudod az alkalmat.
Mit vegyek fel? Mit hozzak magammal?
A jóga és body&mind típusú órákra kényelmes, sportoláshoz alkalmas ruházat, zokni ajánlott. Téli hónapokban egy pulóvert is javaslunk az órák végi relaxációhoz. Ha van saját jóga matracod nyugodtan hozd magaddal, amennyiben nincs, a teremben biztosítunk számodra. A matracokat használat után minden esetben fertőtlenítjük. Az alakformáló edzésekre ezen kívül váltó sportcipő viselése javasolt. Kis törülköző és folyadék legyen nálad, de a teremben is van lehetőséged vásárolni.
Kezdőként is részt vehetek az órákon?
Természetesen igen. Minden oktatónk nagyon segítőkész, így bátran csatlakozz az edzéseinkhez, óráinkhoz. Ajánlunk fel könnyítéseket ha szükséges, fontos, hogy ne ostorozd magad ha valami nem megy azonnal, óráról órára érezni fogod a fejlődést ami szuper löketet ad majd.
Meddig érvényesek a bérletek? Használhatunk- e többen egy bérletet?
A bérleteink (az alkalmak számától függetlenül ) az aktiválástól számított 30 napig érvényesek, másra át nem ruházhatóak. 1 bérlet használatára 1 fő jogosult.
Férfiak is részt vehetnek az órákon?
Természetesen igen. Általánosságban elmondható, hogy a férfiak izomzata kötöttebb, így számukra különösen ajánlott a jóga gyakorlása, melynek elemei hatékonyan mobilizálnak, illetve egyszerre erősítik és nyújtják az izomzatot.
Ugrás az oldal tetejére