• Masszázs a Sió-Healben!

    05November

    Masszázs a Sió-Healben!

    November 6-tól Kapuvári Zoltán Svéd  - és Gyógymasszőr vár Titeket a Sió-Healben. Részletek megtalálhatóak a cikkben és hivatalos csatornáinkon.

    Svéd - és Gyógymasszázs

    A masszázs célja, hogy harmóniát teremtsen. Ezáltal a test ellazul, az elme elcsendesedik, a lélek békére lel. Mivel sokan sokféleképp reagálunk a minket érő hatásokra (stresszre, fizikai megterhelésre, de még a pihenésre is), itt nincs fix program. Minden esetben az állapotodnak és igényeidnek megfelelően fogom rád szabni az alkalmak menetét, hogy oda kerüljön a fókusz, ahol a legjobb helyen van. Ehhez az alapot a svédmasszázs sokoldalú eszköztára biztosítja, mely a szervezet saját méregtelenítő és regeneráló mechanizmusait megtámogatva fokozza a szövetek, sejtek anyagcseréjét, harmonizálja az idegrendszert, a belső szervek működését. A tested mindent tud, gyakran csak egy kis támogatásra van szüksége

    • Feszült, kimerült vagy? Visszaveszünk a tempóból. Egy lassú és mély masszázstól, lágy zenével kísérve kisimulnak az idegeid.

    • Bágyadt, ólmos fáradtság gyötör? Frissítő citrusos illóolajok és az élénk, ütemes mozdulatok feltöltenek energiával.

    • Beállt, letapadt izmok? Intenzív, gyúró és nyújtó fogásokkal, köpölyözéssel oldódik a feszültség, javul az izmok vér- és tápanyagellátasa.

    • Ízületi fájdalmak? A hideg borogatások csökkentik a gyulladást. A mézes-illóolajos tibeti masszázstól, finom átmozgatástól olajozottabban mozognak majd.

    • Közeleg a tél? A fűtött ágy, forró törölközők és meleg krémek segítenek a hidegtől feszült tagjaidnak feloldódni.

    Miért válaszd a bérletet?

    Csakúgy, mint a testmozgásnál vagy a tanulásban, a masszázs esetében is igaz, hogy hatékonyabb a rendszeresség, mint a hosszú, alapos, ám ritka alkalom. Preventív/frissítő célból 4-6 hetente, ülőmunka, könnyű fizikai munka esetén 2-3 hetente, versenysport, nehéz fizikai megterhelés, vagy tartósan fennálló problémák esetén akár hetente is javasolt eljárni.
    Röviden szólva: hogy testileg, lelkileg, szellemileg és nem utolsó sorban anyagilag is jobban járj.

    Sió-Heal bérlet vásárlás esetén 20% kedvezmény novemberben

    Bejelentkezéshez, bővebb információért a +36 70 674 6269-es telefonszámon, Viberen, WhatsAppon és Telegramon tudtok elérni.
    Kapuvári Zoltán

Ugrás az oldal tetejére