• Masszázs a Sió-Healben!

  05November

  Masszázs a Sió-Healben!

  November 6-tól Kapuvári Zoltán Svéd  - és Gyógymasszőr vár Titeket a Sió-Healben. Részletek megtalálhatóak a cikkben és hivatalos csatornáinkon.
 • A jóga divat lett, de ez nem baj!

  03Szeptember

  A jóga divat lett, de ez nem baj!

  A tradicionális jóga gyakorlói gyakran rossz szemmel nézik, amit mi itt nyugaton művelünk jóga néven. Mert a jóga üzlet lett. Divat. Tombol az egészségőrület, a közösségi médiában pedig a szépségkultusz. Influencer lehet bárki, aki elég hajlékony, és szeret szelfizni. Vannak, akik már csak online gyakorolnak!
 • Egyensúlyban önmagunkkal

  03Szeptember

  Egyensúlyban önmagunkkal

  Egyensúlyban önmagunkkal. Egyensúlygyakorlatokkal szinte minden jógaórán találkozhatunk. A fizikai síkon jelentkező előnyök mellett (kifinomultabb koordináció, stabilitás, megnövekedett testi erő) számos, érzelmi és lelki szempontból sem elhanyagolható pozitív hatásai is vannak. Íme három “lecke”, amelyekre az egyensúlypózok megtanítanak, és mindezt a mindennapi életbe is átültetheted.
 • Mi történik amikor feje tetejére áll a világ? Fordított testhelyzetek a jógában.

  03Szeptember

  Mi történik amikor feje tetejére áll a világ? Fordított testhelyzetek a jógában.

  Jógagyakorlásokon gyakran találkozhattok, ún. fordított testhelyzetekkel.  Elsőre rendkívül bonyolultnak tűnhetnek ezek az ászanák, de mint minden mást, csak gyakorolni kell, csodálatos érzés mikor végre sikerül és nem mellékesen számos pozitív hatással bírnak, lássuk mik is ezek..

 • Mobilizálás és Stretching Workshop

  22Március

  Mobilizálás és Stretching Workshop

  Sajnálatos módon, azáltal,hogy időnk nagy részét manapság ülő pozícióban töltjük, nagy mértékben romboljuk ízületeink mobilitását.
Ugrás az oldal tetejére